Bayern MunichVideo

Ja “arma sekrete” e Jupp!

E dini kush është arma sekrete e Jupp Heynckes. Mendoj se sapo kjo pyetje bëhet janë të shumtë ata që dinë që ti japin përgjigje. Po e vërtetë, për atë që po mendoni bëhet fjalë. Njeriun që Jupp e kërkoi me ngulm nga Athletic Bilbao, për të cilin ishte i bindur mbi aftësitë e tij.

Javi Martinez quhet arma sekrete e Jupp. Basku që luajti një rol kryesor në fitimin e Champions League në vitin e artë për Bayern atë të 2013-tës. Pas një periudhe jo të mirë nën urdhërat e Ancelotti-t, Javi duket se është rikthyer të jet ai i vjetri.  Përmes një videoje të përgatitur nga kanali zyrtar i Bundesligës, tregohet qartazi detyrat e Martinez dhe loja e tij brilande në qendër të fushës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close