Kombëtarja

Tim Wiese, ish portieri i kombëtares gjermane tregon arsyen pse u bë kecist

Ish-portieri i kombëtares gjermane, Tim Wiese, ka shpjeguar në një intervistë të dhënë për Blick se për çfarë motivi nisi karrierën në Wrestling. Në një shpjegim të gjatë në sajtin zviceran ka shprehur edhe disa merita të cilësive të kolegëve të tij.

“Unë një profesionist në wrestling? Ata donin që të më dërgonin me qera për tre vite në Amerikë. Unë nuk pranova. Jam 36 vjeç dhe askush nuk do që të stërvitet çdo ditë. Mund të bëj disa takime çdo ditë”.

“Por duke filluar nga e para aq seriozisht, përsëri, nuk ishte diçka për mua. Pesha 110 kg. Kulmi im? 130! Ishte ideale për mundje. Si një portier sigurisht që duhet të peshoni pak kilogramë më pak në shkallë. Stërvitem 4-5 herë në javë. Dietë bodybuilding? Unë kam hequr dorë nga karbohidratet, kryesisht marr të bardhë veze”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close