Lajme

Këto 3 vajza të ulura në stol po bejne namin ne internet, shikojeni mire foton, dicka aty iu befason (Foto)

Në pamje të parë duket një foto e thjeshtë e 3 vajzave të ulura në një stol në një ditë të bukur me diell.

Por në këtë foto ka diçka që nuk shkon dhe që mund ta dalloni vetëm nëse e shikoni atë me kujdes.

Fotografia e cila fillimisht u shpërnda në Imgur, është një tjetër iluzion optik që ka hutuar përdoruesit e internetit.

Në një vështrim më të afërt, duket sikur stoli nuk ka bazament dhe vajzat qëndrojnë “të ulura” në ajër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close