Bayern Munich

RENDITJA/ Bayern Munchen klubi i 4-t më i pasur në Europë, ja klasifikimi

Bayern Munchen ruan pozicionin mes 5 më të mirëve në klasifikimin e skuadrave më të pasura në Europë.

Kampionët e Gjermanisë renditen në vendin e 4-t me 2,552 miliardë euro.

Bavarezët e kanë rritur me 4% më shumë, vlerën e klubit gjatë muajve të fundit.

Në vendin e parë renditet Manchester United (3.255 miliardë euro). Në vendin e dytë ndodhet Real Madrid (2.930 miliardë euro), ndjekur nga Barcelona në vendin e tretë (2.783 miliardë euro).

Analiza e vlerësimit të pasurisë së klubeve është bërë duke marrë në kosideratë aspektin e fitimeve, popullaritetit, potencialit sportiv, të drejtat e TV dhe pronësinë e stadiumit, si dhe rezultatet e fundit financiare të klubit./TGJ/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close