Lajme

Ndahet nga nusja 15 minuta pas martesës, kërkesa e vjehrrit e bën dhëndrin të japë….

Martesa e një çifti në Dubai ka zgjatur më pak se 15 minuta, si rezultat i një mosmarrëveshjeje në mes të dhëndrit dhe babait të nuses, i cili e kishte me nxitim t’i merrte paratë për çmimin e vajzës.
Burri pranoi ti paguante vjehrrit të tij 20 mijë paund për dasmën në Dubai, por i moshuari ishte i paduruar të merrte paratë.

Ai kishte dyshime dhe nuk e lejonte burrin e sapomartuar të dilte nga makina për të shkuar t’i merrte paratë.

Vjehrri i kërkoi dhëndrit që të dërgonte një të afërm për t’i marrë paratë, duke refuzuar që të priste disa minuta, por dhëndri u ndje i fyer dhe menjëherë u divorcua nga gruaja.

Divorci në vetëm 15 minuta është ekstrem, por nuk është rasti i parë në historinë e Emirateve, pasi ka martesa që kanë zgjatur vetëm pak sekonda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close