Lajme

Kjo është puna më e ndyrë që po mbyt shumë njerëz në botë, shumë pak dalin të gjallë (FOTO)

Pastruesit e kanaleve në Bangladesh paguhen 4-7 paund dita për të zhbllokuar tubat me duar.
Shumë persona vdesin ndërkohë që notojnë në pellgjet e ndotura të kryeqytetit Daka, duke mos përdorur mjetet e nevojshme mbrojtëse, por vetëm një shkop për të zhbllokuar kanalet.

Me një popullsi prej 20 milion banorësh, qyteti “vuan” nga një sistem i dobët kanalizimesh. Shiu i dendur dhe përmbytjet e përkeqësojnë gjithnjë situatën.

Shteti dhe autoritetet përkatëse janë bashkuar në ide të përbashkëta për të zgjidhur mënyrë sa më efektive problemin e kanaleve të bllokuara.

Në vitin 2016 u raportuan 2 persona të vdekur nga kjo punë. Qindra të tillë vdesin çdo ditë për shkak se nuk u ofron mjetet e duhura për të kryer punën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close