Lajme

E rende në Kavajë/ Burri “ ben pune dore” dhe bën “qef” me një 12-vjeçar (Video)

Ngacmimet seksuale në publik dhe pedofilia janë hasur jo rrallë në shoqërinë tonë, një fenomen që shtohet dita-ditës ose mbase thjesht raportohen më shumë tani.

Megjithatë një rast i dërguar në redaksinë JOQ.al është trefish më i rëndë nga ç’mund të kemi parë, pasi është në ambient të hapur dhe po konsumohet vepra e pedofilisë nga një burrë me gjininë e njëjtë.

Një burrë rreth të dyzetave është filmuar me një djalë rreth 10-12 vjeç duke u prekur, masturbuar dhe kryer seks në një oborr të braktisur pas gjimnazit “Aleksandër Moisiu” në Kavajë.

Qytetari që ka dërguar pamjet dhe videon shprehet për JOQ.al:

Përshëndetje JOQ! Kam foto dhe video të një skandali. Unë po punoja aty te gjimnazi në Kavajë të shtunën dhe një burrë me një fëmijë ishin mbrapa shkollës, gjysmë të zhveshur. Njëri është rreth 40 vjeç dhe fëmija 10 ose 12 vjeç. pamjet nuk kanë nevojë për koment.”Seks ne Kavaje 1 on Vidnews.

video 2
Seks ne Kavaje 2 on Vidnews.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close