Lajme

E ka të vogël? Mos u trishtoni fare! Ja arsyet pse është një mrekulli…

Seksi anal rezulton të jetë më pak i frikshëm dhe më komod në rastin e një penisi të vogël. Më pak lubrifikim, më pak mund dhe më e rëndësishmja më pak dhimbje.

Teknika

Meshkujt që kanë një penis të vogël kanë tendencën për ta kamufluar këtë karakteristikë me përdorimin e një teknike më të mirë në shtrat.

Seksi oral

Në rastin e një penisi të vogël edhe seksi oral bëhet goxha më i thjeshtë.

Lubrifikimi

Siç e thamë edhe më sipër, seksi me një penis të vogël nuk shkakton tharje të vaginës gjatë aktit. Kështu që lubrifikimi bëhet i panevojshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close