Bayern Munich

VIDEO/ Statujë e gjallë si Johan Krujf, maskohet ylli i Bajernit

 

Qendra Holandeze për Luftën kundër Kancerit, kishte zgjedhur sulmuesin Arjen Roben, në një aktivitet të organizuar prej saj. Lojtari i Bajernit krijoi një moment konfuzoi, ku u maskua me paruke dhe leu trupin me bojë argjendi.

Ai po qëndronte si një statujë pa lëvizur, dhe njerëzit e kujtuan si legjenda Johan Krujf./panoramasport/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close