Lajme

I dërgon të dashurit provën e tradhtisë gabimisht, por ai e bën të kafshoje veten me dhembe (Foto)

Të gjithë e dimë se të dërgosh një fotografi gabimisht në bisedat e Messengerit apo WhatsApp është me të vërtetë një nga eksperiencat më të hidhura.
Më keq akoma, kur përmbajtja e saj është dhe e tuprshme.

Kjo i ka ndodhur një vajze e cila gabimisht i ka dërguar foton e tradhtisë të dashurit dhe pasi i ka ikur, për të mos e kuptuar është shtirur se ishte montazh.

Ajo as nuk e kishte menduar se ai do të hakmerrej në mënyrën më të keqe, duke i dërguar një foto të tijën dhe shoqes së saj.

Kjo nuk ka përfunduar me kaq, gjërat mes tyre janë ndërlikuar aq shumë, sa në fund ka ndodhur ajo që deri diku në fakt pritej.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close