Lajme

Harrojeni 69-n! Provoni 77-n dhe nuk do të ndaleni së bëri ‘qef’ gjithë natën

Pozicioni seksual i njohur si stili 69 tani ka konkurrencë serioze.

Ajo është e ngjashme me “pozitën e lugës”, përkatësisht ka marrë emrin për shkak të bashkimit të trupave të partnerëve derisa janë në atë pozitë.

Për të arritur këtë ekstazë numerike, shtrijuni të dy në krah (anash) ashtu që partneri të jetë pas jush, dhe shikoni të dy në të njëjtin drejtim.

Pastaj vendosni të dy këmbët përreth këmbës së sipërme të mashkullit, dhe kur ai të hyjë në ju, shkoni me vithe drejt tij.

Atëherë shtrini lehtë këmbët në këndin prej 45 gradësh nga trupi, mirëpo qëndroni “të lidhur”.

Kërdhokullat janë vazhdimisht në lartësi të njëjtë dhe lakoni ngadalë – ashtu që të udhëhiqni gjatë ngjarjes.

Hmmm! Tingëllon e komplikuar – mirëpo në praktikë është shumë më e thjeshtë se sa kështu “e shkruar në letër”.

Në atë pozitë stimulohet drejtpërdrejt pika G.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close